Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
BLIJF JE TANDEN VERZORGEN. JOUW GEBIT IS HET TOCH MEER DAN WAARD!
JOIN THE BIG CLUB. ONZE CELEBRITIES LACHEN VEEL WITTER!
BOEK DE POLISH EXTRA VOOR HET BESTE RESULTAAT!
BOEK EASY ONLINE EN SHINE. 

Waarom bleken mensen hun tanden?

<h1>Een mooi lach, dat wil iedereen. Tanden bleken voor een mooie witte lach.<h1>  In deze tijd bestaan er allerlei methodes om je tanden witter te maken. Maar welke methode past nou bij jou? Iedereen wil zijn tanden bleken omdat zij wittere tanden willen. Een witte lach   is een schoonheidsideaal van lange tijd geleden.

<h2>De meeste mensen willen echt graag een een mooi gebit<h2>Daarom willen mensen hun tanden bleken voor een mooie witte lach. Dit fenomeen komt overwaaien vanuit Hollywood, waar bijna iedereen, van  beroemde acteur tot aan modellen een mooie witte glimlach heeft door zijn tanden te bleken voor een witte lach. En hoe kun jij je het beste associëren en een beetje te voelen als als een beroemdheid, met een stralende en mooie witte glimlach. Witte tanden past bij een mooie en gezonde levensstijl die we allemaal willen bereiken

In de tijd van de Romeinse Oudheid bleekte mensen al hun gebit. In die tijd probeerde mensen vooral hun gebit te bleken met urine. Ik hoor je al denken, urnine? Ja! Maar het zal je verbazen dat bij urine na verloop van tijd ureum, oftewel urinezuur vrijkomt. Dit is hetzelfde stofje wat ook vrijkomt bij carbamideperoxide; een ingrediënt dat in veel bleekmiddelen zit om tanden te bleken. Dus helemaal niet zo gek die romeinse tijd 🙂

Een witter gebit ziet er verzorgder uit en het is een schoonheidsideaal die laagdrempelig is en makkelijk haalbaar door je tanden te laten bleken. Een schoon, wit en verzorgd gebit is nou eenmaal een mooie schoonheidsideaal.

Voor een mooie lach maak je gemakkelijk een afspraak 😉

Kies voor  de White Smile Factory als jij je tanden wil laten bleken. Want lach en de wereld lacht je toe!  Wij zijn de expert op het gebied van jouw tanden witter maken met zorg en aandacht. Met de juiste werkwijze heb jij de mooiste witte lach.. tanden bleken witte lach

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Contact

Reserveer in enkele stappen je droombehandeling. Jij weet hoe je goed verzorgd voor de dag komt. Bedankt voor het vertrouwen dat je geeft aan White Smile Factory.

Laden...

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x
white-smile-factory-site-logo-01-gold

Retourbeleid producten

white-smile-factory-post-bezorg-bedrijven
white-smile-factory-site-logo-01

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@whitesmilefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Met vriendelijke Smile ; )

white-smile-factory-retourbeleid-banner-x2
white-smile-factory-gift-pack
white-smile-factory-tandenbleek-klachtenregeling

Je hebt een klacht over ons?

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@whitesmilefactory.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Met vriendelijke groet. White Smile Factory B.V.

WSF-Cadeaucheque-100-staand

Geef jouw Beste de Hoofdprijs

WSF-Cadeaucheque-50-staand

Verras met een nieuwe stralende ervaring

WSF-Cadeaucheque-25-staand

Verwen vandaag met een uniek product

Help!

Wij staan voor je klaar.
Stel je vraag en wij volgen met een antwoord.


WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01

KvK nummer 78342295
BTW nummer NL 003321314B58 

En mocht je het toch niet meer exact weten. Hier zitten wij.

Algemene informatie