Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
BOEK EASY ONLINE EN SHINE. 
BLIJF JE TANDEN VERZORGEN. JOUW GEBIT IS HET TOCH MEER DAN WAARD!
BOEK DE POLISH EXTRA VOOR HET BESTE RESULTAAT!
JOIN THE BIG CLUB. ONZE CELEBRITIES LACHEN VEEL WITTER!

Witte tanden voor iedereen.

Kan iedereen zijn tanden laten bleken?

Je hebt natuurlijk altijd vragen als je hoort dat iemand zijn tanden wil laten bleken. En de hamvraag of jouw tanden gebleekt kunnen worden. We nemen je mee in deze blog en staan stil bij iedereen die zijn tanden wil kan laten bleken.

Vanaf welke leeftijd mag je tanden bleken?

Om te kunnen weten of  je tanden kunnen worden gebleekt, is het natuurlijk goed om te weten vanaf wanneer tanden kunnen worden gebleekt. Tanden en kiezen kunnen pas worden gebleekt wanneer deze volledig zijn volgroeid. We kunnen spreken van een volgroeid gebit wanneer alle definitieve tanden zijn doorgekomen. Verstandskiezen worden hierin niet meegerekend omdat deze soms pas op latere leeftijd doorkomen.

Voor wie is tanden bleken bedoeld?

Het bleken van tanden is voor iedereen die graag mooie wittere tanden wil hebben. In deze tijd worden wittere tanden nou eenmaal geassocieerd met een goede verzorging. Wil  jij er ook goed en verzorgd uitzien en de beste versie van jezelf laten zien? Dan is het mooi wit maken van je gebit een hele mooi aanvulling!

Kunnen kronen en facings worden gebleekt?

Het is niet erg als je je tanden bleekt terwijl je een kroon, vulling, facings of brug hebt. Een kroon, brug of facings is een soort ‘’neptand’’. om die reden kleuren deze niet mee met je echte tanden tijdens het bleken. De samenstelling is ook niet hetzelfde als een natuurlijke tand en heeft een vaste kleur. Hoewel je met een kroon, brug of facings wel je tanden kunt bleken worden deze niet witter dan de oorspronkelijke kleur van de facings, brug of kroon. Dit is ook niet schadelijk voor je gebit en de kwaliteit zal ook niet minder worden.

Kunnen tanden met een vulling bleken??

Ja, je kunt je tanden witter maken als je een vulling hebt in je tanden. Een zilveren of gouden vulling zal niet mee kleuren met de rest van je gebit. Een witte vulling zal minder opvallen als je je tanden gaat bleken. Daarnaast zal de vulling in de loop van tijd weer verkleuren, net zoals je tanden doen

Als je last hebt van een gaatje in de tand of kies, kun je het beste eerst je gaatje laten vullen door de tandarts. Het kan namelijk gevoelig zijn om met een gaatje in je tanden deze te laten bleken,

100% Veilig en pijnloos je tanden laten bleken?

Bent je overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. En wilt jij ook een stralend wit gebit en een zelfverzekerde uitstraling? Maak dan een afspraak met ons of bezoek onze vestiging aan de Herestraat 97 in het centrum van Groningen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Contact

Reserveer in enkele stappen je droombehandeling. Jij weet hoe je goed verzorgd voor de dag komt. Bedankt voor het vertrouwen dat je geeft aan White Smile Factory.

Laden...

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x
white-smile-factory-site-logo-01-gold

Retourbeleid producten

white-smile-factory-post-bezorg-bedrijven
white-smile-factory-site-logo-01

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@whitesmilefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Met vriendelijke Smile ; )

white-smile-factory-retourbeleid-banner-x2
white-smile-factory-gift-pack
white-smile-factory-tandenbleek-klachtenregeling

Je hebt een klacht over ons?

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@whitesmilefactory.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Met vriendelijke groet. White Smile Factory B.V.

WSF-Cadeaucheque-100-staand

Geef jouw Beste de Hoofdprijs

WSF-Cadeaucheque-50-staand

Verras met een nieuwe stralende ervaring

WSF-Cadeaucheque-25-staand

Verwen vandaag met een uniek product

Help!

Wij staan voor je klaar.
Stel je vraag en wij volgen met een antwoord.


WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01

KvK nummer 78342295
BTW nummer NL 003321314B58 

En mocht je het toch niet meer exact weten. Hier zitten wij.

Algemene informatie