Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
BOEK DE POLISH EXTRA VOOR HET BESTE RESULTAAT!
JOIN THE BIG CLUB. ONZE CELEBRITIES LACHEN VEEL WITTER!
BLIJF JE TANDEN VERZORGEN. JOUW GEBIT IS HET TOCH MEER DAN WAARD!
BOEK EASY ONLINE EN SHINE. 

Tandenbleek behandelingen

Tandenbleken, hoe werkt dit precies?

Wij zijn gespecialiseerd in het bleken en reinigen van tanden en werken uitsluitend met professionele, geavanceerde apparatuur en de meest effectieve producten die met zorg zijn geselecteerd en onze unieke PAP formule bevat. 

Na de intake en kleurmeting, de kleur van je tanden te hebben vastgesteld van jouw gebit. Neem je plaats in een van onze massage stoelen. Na het inbrengen van het mondbitje, kijken we nog even grondig naar de staat van je tanden alvorens we de gel aanbrengen op de tanden. Na het activeren van de Led lamp in combinatie met de gel komt het oxidatie proces op gang. Dit zorgt voor de verkleuring van de tanden, afhankelijk van het aantal sessies die je neemt. 

De peroxidevrije bleekgel waar mee we werken is 100% veilig. Deze tast de tanden, het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel een aanwinst voor jouw gebit. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. 
De tanden blijven gemiddeld 4 tot 6 maanden de gewenste kleur. Na de behandeling kleurt het gebit tussen de 4 en 16 tinten lichter, afhankelijk van het aantal sessie. Het gebit zal daarna weer langzamerhand verkleuren. Dit is geheel afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel thee, koffie en rode wijn of rookt u? Dan zullen de tanden sneller verkleuren en heb je weer een nieuwe behandeling nodig. 

Nooit eerder je tanden gebleekt, drink je veel koffie, thee of rook je?
Heb je nooit eerder je tanden gebleekt of langer dan 6 tot 9 maanden geleden? Dan is het belangrijk je tanden door ons te reinigen met de Pre Polish en/of After Polish. Met de Pre Polish behandeling word de tandplak, aanslag en vuil verwijder op een veilige manier. Wanneer de tanden grondig zijn gereinigd krijg je meer resultaat met een behandeling. De After Polish geeft je gebit meer glans en een extra beschermlaag over je tanden na de behandeling. 

 

Touch & Go € 29,-

▪ Bijhouden van het resultaat
▪ Aantal sessies: 1 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 4 tinten lichter
▪ Bijhoud behandeling

Deze behandeling werkt als bijhoud behandeling, als je eerder je tanden hebt gebleekt, om het resultaat van eerder bleken optimaal te houden. Let op: Deze behandeling geeft geen resultaat als je niet eerder hebt gebleekt.

De Touch & Go is een behandeling waarbij wij in 1 sessie van 20 minuten je tanden een Touch Up geven. Deze sessie vindt plaats op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 20 minuten.

PRO € 49,-

▪ Een stuk wittere tanden
▪ Aantal sessies: 2 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 8 tinten lichter
▪ Alle sessies op één dag

Deze behandeling is uitstekend voor mensen die al redelijk witte tanden hebben en nog een paar tinten lichter willen. Deze behandeling is geschikt om de natuurlijke witte tanden te behouden en tevreden zijn met een paar tinten lichter. Deze behandeling kun je kiezen als je kennis wil maken met tanden bleken. Of je tanden een oppepper wil geven als je eerder heb gebleekt.

De PRO is een behandeling waarbij wij in 2 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 40 minuten.

VIP € 69,-
Meest gekozen

▪ Extra witte tanden
▪ Aantal sessies: 3 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 12 tinten lichter
▪ Alle sessies op één dag

Een mooi wit gebit, wie wil dit niet? Daarom is deze VIP voor iedereen die echt een stralend gebit wil. De VIP behandeling is echt een persoonlijke aanrader voor mensen die hun tanden een extra witte boost willen geven.  

De VIP is een behandeling waarbij wij in 3 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 60 minuten.

Celebrity € 99,-

▪ Natuurlijk & Mooi wit
▪ Aantal sessies: 5 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 14 tinten lichter

Dankzij de Celebrity heb je een natuurlijk mooie witte smile. Rook je, drink je regelmatig wijn, koffie, thee of koolzuurhoudende drankjes of hebben je tanden een doffe en gele gloed? Dan is dit de perfecte start om na 1 behandeling je tanden te ontdoen van alle vuil en verkleuringen en met een mooi natuurlijk wit gebit te stralen. Met deze behandeling heb je gegarandeerd direct wit resultaat.

Ook voor een gebit waar je een facings, kronen of brug hebt is dit een gepaste behandeling.

Celebrity & Polish € 119,-

▪ Super lang | Super wit
▪ Aantal sessies: 4 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 16 tinten lichter
▪ incl. Super Polish t.w.v. € 25,-

Deze behandeling kies je als je direct resultaat wil zien. Dankzij de Celebrity & Polish krijg je een mooie witte smile. Rook je, drink je regelmatig wijn, koffie, thee of koolzuurhoudende drankjes en hebben je tanden een doffe en gele gloed? Dan is dit de perfecte start om na 1 behandeling je tanden te ontdoen van alle vuil en verkleuringen en met een wit gebit te stralen. Met deze behandeling heb je gegarandeerd direct wit resultaat

Door het polijsten wordt de opper laag van de aanslag en tandplak op je tanden verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt resulteert dit in een optimaal wit resultaat na de tandenbleek behandeling.

De Celebrity & Polish is een behandeling waarbij wij in 4 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 1,5 uur.

-white-gold-behandeling-tanden-bleken-prijzentandenbleken

▪ De voordeligste tandenbleek behandeling

▪  Aantal sessies: 10 x 20 min

▪ Bepaal zelf de sessiedagen*

▪ Wij herinneren je aan je volgende afspraak

▪ Reken direct makkelijk in 1 keer af

€ 165,-

Dit is de behandeling om het mooiste en witste resultaat uit je tanden te halen. Witter krijg je ze niet, uiteraard op een natuurlijke manier. Dit is de meest uitgebreide behandelingen die we jou bieden en deze verdelen we over 2 dagen. Ons advies is om de tweede behandel dag in dezelfde week als de eerste behandeling in te plannen zodat we je optimaal resultaat kunnen garanderen. Dus wil je het maximale uit je tanden halen, dan kies je voor de White Gold. Met deze behandeling heb je gegarandeerd het langste resultaat.

Bij deze behandeling kunnen we je tanden polijsten voor (€25,-). Met het polijsten van je tanden kunnen we je het beste resultaat garanderen dat haalbaar is voor je tanden.

De White Gold is een behandeling waarbij wij in 10 sessies van 20 minuten je tanden witter maken. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 3,5 uur verdeeld over twee dagen.

*Onze professionals bespreken dit met jou tijdens het intake gesprek. Om zo te bepalen welk termijn voor jou bepalend is met het oog op het best haalbare resultaat voor je gebit.

Laden...
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Contact

Reserveer in enkele stappen je droombehandeling. Jij weet hoe je goed verzorgd voor de dag komt. Bedankt voor het vertrouwen dat je geeft aan White Smile Factory.

Laden...

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x
white-smile-factory-site-logo-01-gold

Retourbeleid producten

white-smile-factory-post-bezorg-bedrijven
white-smile-factory-site-logo-01

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@whitesmilefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Met vriendelijke Smile ; )

white-smile-factory-retourbeleid-banner-x2
white-smile-factory-gift-pack
white-smile-factory-tandenbleek-klachtenregeling

Je hebt een klacht over ons?

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@whitesmilefactory.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Met vriendelijke groet. White Smile Factory B.V.

WSF-Cadeaucheque-100-staand

Geef jouw Beste de Hoofdprijs

WSF-Cadeaucheque-50-staand

Verras met een nieuwe stralende ervaring

WSF-Cadeaucheque-25-staand

Verwen vandaag met een uniek product

Help!

Wij staan voor je klaar.
Stel je vraag en wij volgen met een antwoord.


WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01

KvK nummer 78342295
BTW nummer NL 003321314B58 

En mocht je het toch niet meer exact weten. Hier zitten wij.

Algemene informatie