white-smile-factory-gratis-kleurmeting
Hulp nodig? 050 3053419

Tanden bleken in Groningen.
Direct wittere tanden na slechts 1 behandeling.

50% korting

Gebruik code: SMILE50

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

100% veilig en pijnloos

Hoe het werkt

Tijdens je eerste afspraak vindt er een gratis kleurmeting plaats. Tijdens dit consult maak je kennis met de specialist die de behandeling bij jou gaat uitvoeren. Samen kijken we naar jouw gebit, bespreken we je persoonlijke wensen en bepalen we welke behandeling nodig is voor het gewenste resultaat.

Als we starten met de behandeling, wordt er eerst 100% veilige NON-peroxide gel op je tanden aangebracht. Daarna mag je lekker plaatsnemen in onze comfortabele stoelen. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op je gebit gericht en moet het bleekgel enkele minuten inwerken. De sessies duren 20 minuten per keer. De sessies worden na elkaar herhaald en vinden plaats op 1 dag.

Ben je klaar met de behandeling? Dan meet onze specialist de tint van jouw tanden op. Aan de hand van deze meting wordt het eindresultaat van je tanden bepaald. Uiteraard mag je ook zelf het eindresultaat bewonderen. Daarna ga je met de laatste tips en adviezen voor nazorg met een brede glimlach naar huis.

100% veilig en pijnloos

Tandenbleek behandelingen

Touch & Go € 29,-

 • Bijhouden van het resultaat
 • Aantal sessies: 1 x 20 min
 • Resultaat: Tot 4 tinten lichter

Deze behandeling werkt als bijhoud behandeling, als je eerder je tanden hebt gebleekt, om het resultaat van eerder bleken optimaal te houden. Deze behandeling geeft een beperkt resultaat als je niet eerder hebt gebleekt.

De Touch & Go is een behandeling waarbij wij in 1 sessie van 20 minuten je tanden een Touch Up geven. Deze sessie vindt plaats op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 20 minuten.

Pro € 49,-

 • Een stuk wittere tanden
 • Aantal sessies: 2 x 20 min (alle sessies op één dag)
 • Resultaat: Tot 8 tinten lichter

Deze behandeling is geschikt om de tanden mooi wit te behouden en tevreden zijn met een paar tinten lichter. Deze behandeling kun je kiezen als je jouw tanden een oppepper wil geven als je eerder heb gebleekt.

De PRO is een behandeling waarbij wij in 2 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 40 minuten.

VIP € 69,-

 • Wittere tanden
 • Aantal sessies: 3 x 20 min (alle sessies op één dag)
 • Resultaat: Tot 12 tinten lichter

Een mooi wit gebit, wie wil dit niet? Daarom is deze VIP voor iedereen die echt een stralend gebit wil. De VIP behandeling is echt een persoonlijke aanrader voor mensen die hun tanden een witte boost willen geven.  

De VIP is een behandeling waarbij wij in 3 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 60 minuten.

Celebrity € 99,-

 • Aantal sessies: 5 x 20 min
 • Alle sessies op één dag
 • Resultaat: Tot 12 tinten lichter          

Deze behandeling is geschikt als je regelmatig wijn, koffie, thee of koolzuurhoudende drankjes drinkt of als je tanden een doffe en gele gloed hebben. De perfecte start om na 1 behandeling je tanden te ontdoen van alle vuil en verkleuringen en met een mooi natuurlijk wit gebit te stralen. 

Dit is een behandeling waarbij wij in 5 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 1uur en 20 minuten.

Celebrity & Polish € 119,-

MEEST GEKOZEN

 • Super lang & Natuurlijk wit
 • Aantal sessies: 4 x 20 min
 • Resultaat: Tot 16 tinten lichter
 • Incl. Polish t.w.v. € 25,- | voor- en napolijsten

Deze behandeling kies je als je langdurig resultaat wil zien en nog nooit je tanden hebt laten behandelen. Dankzij de Celebrity & Polish krijg je een mooie witte smile. Met deze behandeling heb je gegarandeerd direct wit resultaat.

De Celebrity & Polish is een behandeling waarbij wij in 4 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 1,5 uur. Inclusief de beschermende  Polish voor een glanzende uitstraling.

Swarovski Tandkristal € 25,-

 • Swarovski tandkristal
 • Tijdsduur: 20 min.
 • Volledig veilig voor tand en tandglazuur

Swarovski, glinsterend tandkristal! Het kristal wordt met professionele apparatuur geplaatst en is volledig veilig voor je tanden en je tandglazuur. De speciale tand lijm wordt gebruikt door tandartsen en zorgt samen met een speciale uithardingslamp voor een goede hechting aan je tand. Zo heb je er 3 – 6 maanden plezier van. 

Wij bieden twee weken garantie, mits je de nazorg heb opgevolgd. Wij werken met Swarovski diamantjes.  Indien je de tandkristal wilt laten verwijderen dan doen wij dit kosteloos, mits je de tandkristal bij ons heb laten zetten.

Een Swarovski tandkristal zorgt voor een mooie, subtiele touch bij jouw stralende lach! 

White Gold 10 Sessies € 165,-

 • Bepaal zelf de sessiedagen*
 • Wij herinneren je aan je volgende afspraak

Dit is de behandeling om het mooiste en witste resultaat uit je tanden te halen. Witter krijg je ze niet, uiteraard op een natuurlijke manier. Dit is de meest uitgebreide behandelingen die we jou bieden en deze verdelen we over 2 dagen. Ons advies is om de tweede behandeldag in dezelfde week als de eerste behandeling in te plannen zodat we je optimaal resultaat kunnen garanderen. Dus wil je het maximale uit je tanden halen, dan kies je voor de White Gold. Met deze behandeling heb je gegarandeerd het langste resultaat.

*Onze professionals bespreken dit met jou tijdens het intake gesprek. Om zo te bepalen welk termijn voor jou bepalend is met het oog op het best haalbare resultaat voor je gebit.

Bij deze behandeling kunnen we je tanden optioneel polijsten voor slechts (€25,-). De keuze voor  een Polish kun je maken tijdens de boeking voor de White Gold behandeling. Met de Polish, voor- en nabehandeling kunnen we jou het beste resultaat garanderen dat haalbaar is voor je tanden.

De White Gold is een hoofdbehandeling waarbij wij in 10 sessies van 20 minuten verdeeld over twee dagen je tanden zichtbaar witter maken. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 3,5 uur.

100% veilig en pijnloos

White Smile garantie

Bij White Smile Factory garanderen wij altijd:

 1. Gratis kleurmeting vooraf én 100% wit garantie*
 2. Bleekmethode zonder aantasting van het glazuur (100% vegan & dierproefvrij)
 3. Persoonlijk advies en behandeling door jouw whitening expert
 4. Behandeling in een luxe, afgeschermde privé-stoel met massagefunctie
 5. 7 dagen per week geopend voor nazorg een persoonlijk gesprek en advies
 * Kies voor een Polish behandeling om optimaal wit resultaat te behalen. Met de Polish behandeling verwijderen wij tandplak en vuilaanslag van jouw tanden met garantie op het gewenste resultaat.
Janne Samme
Lees verder
Ik werd zeer hartelijk ontvangen. De behandeling tijdens de gratis intake werd goed uitgelegd, wist waar ik aan toe was. Resultaat was direct zichtbaar. Ik kom zeker terug voor de touch up.
Marleen Ilse
Lees verder
Een hele fijne ervaring rijker. Vandaag ben ik bij White smile factory Groningen geweest en ben super blij met het resultaat. De service was geweldig en overal werd aan gedacht. Ik mocht zelfs in een massagestoel zitten tijdens de behandeling. Echt super fijn!
Norah Adriaanse
Lees verder
Ziet er en erg mooi uit van binnen. dit was de eerste keer dat ik mijn tanden liet bleken, en ze heeft stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Ben super blij met het resultaat👍👍
Itsme Alysa
Lees verder
Super leuke inrichting en heel gast vrij! Ik werd goed en snel geholpen zeker een aanrader met goed resultaat
Doreen Kalk
Lees verder
Ik ben super goed geholpen, ik werd vriendelijk en gastvrij ontvangen, resultaat is ook super. Ik zie zeker verschil.
Vorige
Volgende
Klanten beoordelen de behandelingen en persoonlijke service van Whitesmile Factory met 5 sterren.
Maak nu een afspraak en ervaar het zelf!

Boek jouw behandeling

Laden...

Tijdens het tanden bleken gebruiken wij een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waaraan geen enkele schadelijke stof voor je tanden is toegevoegd. Op deze manier lopen je tanden geen schade op na het bleken. Het is voor ons erg belangrijk dat jij je goed voelt bij een van onze behandelingen. Dat is waar onze specialisten zich iedere dag opnieuw voor inzetten.

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x

Veelgestelde vragen

Onze levensstijl, en eet en drink gewoontes zorgen vaak voor verkleuring van de tanden. Tanden laten bleken is hierin een uitkomst. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Is tanden bleken schadelijk voor het gebit?

Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten zijn op basis van natuurlijke zuren en oliën, hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Wij bleken je gebit met onze 100% veilige en NON-Peroxide bleekgel. Hierdoor is een behandeling bij ons volledig pijnloos en uiteraard door experts uitgevoerd.

Hoe wit worden mijn tanden?

De een heeft wittere tanden dan de ander. Sommigen hebben gele, anderen bruine of grijze tanden. Ook in één mond hebben tanden en kiezen niet allemaal dezelfde kleur en wijken soms duidelijk van elkaar af. Dit is afhankelijk van de hoeveel tandplak er op de tanden zit, hoeveel tandsteen heb je en hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Daarom kijk we samen met jou naar de mogelijkheden en hoeveel tinten lichter je tanden kunnen worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heb je 6 tot 10 sessies nodig voor een optimaal wit gebit. Daarnaast is het van groot belang dat je de tanden laat polijsten voor dat je tanden gaat bleken. Dit is het nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Het polijsten van de tanden zorgt voor een grondige reiniging, verwijderd vuil en tandplak en dood bacteriën. Ook maakt het de tanden glad en fris.

Veel mensen gaan ervanuit dat  bleken de tanden “witter” maakt, maar dit zorgt voor veel verwarring. Bleken onttrekt kleurstof uit de tand die in de loop van de jaren is opgebouwd door o.a. roken, kleurstof houdende dranken, voedsel en zorgt voor de gele gloed en doffe kleur van de tanden. Wat er feitelijk gebeurd is dat door het bleken de tanden terug gekleurd worden naar de oorspronkelijke tandkleur welke je ooit had (met name toen je in 10 tot 12 jaar was)

Wij zijn allemaal verschillend en dus ook elk resultaat. Dit zorgt ervoor dat de een meer of andere behandelingen nodig heeft dan de ander. Daarom proberen we zoveel mogelijk persoonlijk advies te geven voor wat het beste past bij jouw gebit.  

Wij kunnen je enorm veel vooruitgang laten boeken met het mooier maken van jouw gebit, het is wel belangrijk ons advies hierin goed mee te nemen. Zoals je bijvoorbeeld elke paar weken naar de kapper gaat om je haar bij te knippen of zoals je nagels moet onderhouden zo is dat ook bij je tanden. Je zult hierdoor de behandeling moeten blijven herhalen om het resultaat blijven te houden.

Als je de oorspronkelijke kleur van je witte tanden hebt behaald, is ons advies om deze bij te houden met een keer in de 1 a2  maanden de Touch and Go van €29,- te ondergaan. Op deze wijze houdt je het hele jaar door een mooi wit gebit, dat is ons doel!

Hoe lang blijft het resultaat?

Het resultaat van het bleken houdt in de regel enige tijd aan, maar loopt na enkele tijd toch weer terug. Dit hangt overigens sterk samen met uw consumptiepatroon. Gebruik van dranken en voedingsmiddelen die verkleuring in de hand werken. Wij adviseren ten alle tijden om je tanden voor en na te polijsten om optimale en frisse resultaat te behalen. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van bijhoudt behandelingen en onze verzorging producten zoals de White Smile Factory Foam en tandenborstel.

Eten en drinken na de behandeling?

Wij adviseren om na de behandeling de eerste paar uur niets te eten of te drinken wat kleurstof bevat. Daarna kun je weer eten en drinken. Voedingstoffen die extreem veel kleurstoffen bevatten zoals koffie, thee, rode wijn, cola, koolzuurhoudende dranken en citrusvruchten worden nadrukkelijk afgeraden. Dit geldt voor de rest van de dag. Na 24 uur kan je alles weer eten en drinken.

Krijg ik na de behandeling sneller verkleuringen?

Tijdens de behandeling worden de tanden grondig gereinigd door het voor en na polijsten van de tanden. Hiermee verwijderen we de verkleuringen en vuil van de afgelopen jaren van je tanden. Echter veranderd dit niks aan de structuur van je tanden waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op nemen als voor de behandeling. Dit blijft gelijk als de  jaren daarvoor.

Kleuren mijn vullingen, kronen ook mee?

Tijdens een bleek behandeling kleuren vullingen, kronen, facings (een schildje van porselein of composiet) en bruggen mee. Merendeels van de verkleuring en aanslag op vullingen en kronen zal wel worden verwijderd, maar het wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon of brug. Toch zien we dat veel van onze klanten de tanden, na een behandeling bij ons de tandarts vragen om de vullingen en kroningen in de zelfde kleur te krijgen als de rest van het gebit.

Kan ik ook bleken als ik een gouden tand heb?
Ja, dit is geen enkel probleem. Wij zorgen dat deze tand goed wordt beschermd.
Welke polish (reiniging) behandeling moet ik bij boeken?

Om optimaal resultaat uit de behandeling te halen adviseren wij om jouw tanden door ons te laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de behandeling met de Pre Polish. Met polijsten halen wij tandplak, vuil, vlekken en aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en geeft dit een optimaal en langer resultaat.

Heb je andere vragen? We helpen je graag verder : 050 3053419

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Contact

Reserveer in enkele stappen je droombehandeling. Jij weet hoe je goed verzorgd voor de dag komt. Bedankt voor het vertrouwen dat je geeft aan White Smile Factory.

Laden...

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x
white-smile-factory-site-logo-01-gold

Retourbeleid producten

white-smile-factory-post-bezorg-bedrijven
white-smile-factory-site-logo-01

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@whitesmilefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Met vriendelijke Smile ; )

white-smile-factory-retourbeleid-banner-x2
white-smile-factory-gift-pack
white-smile-factory-tandenbleek-klachtenregeling

Je hebt een klacht over ons?

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@whitesmilefactory.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Met vriendelijke groet. White Smile Factory B.V.

WSF-Cadeaucheque-100-staand

Geef jouw Beste de Hoofdprijs

WSF-Cadeaucheque-50-staand

Verras met een nieuwe stralende ervaring

WSF-Cadeaucheque-25-staand

Verwen vandaag met een uniek product

Help!

Wij staan voor je klaar.
Stel je vraag en wij volgen met een antwoord.


WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01

KvK nummer 78342295
BTW nummer NL 003321314B58 

En mocht je het toch niet meer exact weten. Hier zitten wij.

Algemene informatie