White Smile
Factory

white-smile-factory-tandenbleek-producten-btn

Jij wilt direct wittere tanden? Loop dan maar even naar binnen!

Of lees verder voor meer info

kleurmeting-witgebit-wit-tandenkleur-
3 tot 12 Tinten lichter
20 tot 80 minuten afhankelijk van je behandeling
white-smile-factory-white-gold-behandeling-mobile-welkom

Bepaal sessie dagen vooraf
Reken gemakkelijk af
Wij herinneren je…

Ga voor Puur wit

€ 165,-

Dit is de behandeling om het mooiste en witste resultaat uit je tanden te halen. Witter krijg je ze niet, uiteraard op een natuurlijke manier. Dit is de meest uitgebreide behandelingen die we jou bieden en deze verdelen we over 2 dagen. Ons advies is om de tweede behandel dag in dezelfde week als de eerste behandeling in te plannen zodat we je optimaal resultaat kunnen garanderen. Dus wil je het maximale uit je tanden halen, dan kies je voor de White Gold. Met deze behandeling heb je gegarandeerd het langste resultaat

white-smile-factory-voor-en-napolisten-mobile-welkom

Wanneer u voor de bleek behandeling kiest voor een Clean Polish behandeling word de opperlaag van de aanslag en tandplak verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt krijgt u dubbel zoveel resultaat met de bleek behandeling.

De Super Polish behandeling geeft een glans en beschermlaag over het gebit na de bleek behandeling. Na de Super Polish behandeling houd u de witte kleur 2 tot 3 maanden langer aan.

Fris, voordelig & Snel

€ 199,-

▪ Super lang | Super wit
▪ Aantal sessies: 4 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 16 tinten lichter
▪ incl. voor en na polijsten

€ 69,-

▪ Extra witte tanden
▪Aantal sessies: 3 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 12 tinten lichter
▪ Alle sessies op één dag

€ 49,-

▪ Een stuk wittere tanden
▪ Aantal sessies: 2 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 8 tinten lichter
▪ Alle sessies op één dag

€ 29,-

▪ Bijhouden van het resultaat
▪ Aantal sessies: 1 x 20 min
▪ Resultaat: Tot 4 tinten lichter
▪ Bijhoud behandeling

*Wil je een polish en heb je kronen of facings?
Eerst contact voor advies!

Reserveer direct!
Snel & Gemakkelijk

Laden...
white-smile-factory-cadeau-card-logo-light-01x
white-smile-factory-cadeau-card-set

Cadeau Cards zijn nu direct online verkrijgbaar en binnen een paar minuten te verzenden naar het e-mailadres van jouw dierbare. Deze zijn erg leuk als cadeau te ontvangen dus dubbel zo leuk om te geven. Laat ze stralen. Te laat met jouw cadeau? Dacht ‘t niet! Verras met een Cadeau Card van White Smile Factory. Kies een ontwerp, bepaal een bedrag en verstuur. Jouw ontvanger ontvangt onmiddellijk jouw Cadeau Card met de gekozen waarde om deze online te besteden.

[Ook in onze salon verkrijgbaar als fysieke kaart]

white-smile-factory-cadeau-card-giftcard

Cadeau Cards Online

25,- | 50,- | 100,-

White Smile Factory Groningen staat garant voor wittere tanden zonder je levensstijl helemaal om te hoeven gooien. Blijf eten en drinken wat je wilt. Wij zorgen dat je tanden stralend wit blijven zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen!

Loop binnen en bekijk onze geweldige producten en combineer deze naar wens. Witte tanden geven je meer zelfvertrouwen. Je beste momenten verdienen je beste lach. Onze thuisgebruik producten zijn makkelijk in gebruik en ook online te bestellen.

Even een voorbeeld
van wat wij kunnen doen voor jou!

* Dit resultaat kan behaald worden door een x aantal behandelingen te ondergaan. Onze professionals kunnen jou vertellen welke behandeling jou dit resultaat oplevert. Loop gerust langs onze salon voor een gratis consult. Een stralend gebit creëren in een stralende salon! Dat is waar wij hier zorg voor dragen.

Een mooie lach
geeft vertrouwen

Tanden bleken voor de man

Onderzoekers deden een test en namen hiervoor een reeks foto’s van modellen en maakten met digitale technieken de kleur van hun tanden donkerder of lichter. Drie tinten werden daarvoor gebruikt: geelbruine tanden, gewoon wit en stralend wit, zoals je dat enkel kan bereiken door je tanden te bleken. Deze foto’s werden getoond aan 150 jonge mannen en vrouwen en er werd hen gevraagd hoe aantrekkelijk ze de getoonde modellen vonden.

De resultaten waren geen verrassing: de deelnemers vonden de modellen met de stralend witte tanden het aantrekkelijkst en deze met de geelbruine tanden werden als lelijk beoordeeld. Maar wat opviel was dat men blijkbaar bij het beoordelen van de tanden van vrouwen nog veel strenger was dan bij die van mannen. Dus mannen, hou ‘t brilliant en maak jouw gebit vandaag nog witter en dus aantrekkelijker.

Op elke situatie
voorbereid?

Met een stralend, fris gebit wel...

Hi

Team White Smile staat elke dag klaar om jou te laten Smile ; )

Over het
Tanden bleken in ons salon

Tanden bleken doe je bij White Smile Factory! Wij zijn de natuurlijke specialist voor een stralend witgebit. Bij ons kun je professioneel en 100% veilig je tanden bleken. Door extra aandacht aan je tanden te geven met het polijsten van je tanden kunnen we je het beste resultaat garanderen dat haalbaar is voor je tanden. Hiermee reinig je grondig je tanden, dit zorgt dat  dat alle vuil en tandplak  wordt verwijderd voor een fris en wit gebit.

Waarom verkleuren tanden eigenlijk?

Het verschil van een tandenbleekbehandeling

1

Verandering in de minerale structuur.

Het volwassen gebit wordt donkerder naarmate de leeftijd stijgt. Dit noemen we glazuurdemineralisatie effecten.

2

De aanwezigheid van bepaalde bacteriën.

Deze bacteriën veroorzaken produceren waterstofsulfide. Dit reageert met ijzer in het speeksel en zorgt voor verkleuring.

3

Eten, drinken en levensstijl.

Dingen als rode wijn, koffie, thee, roken, suiker en kleurstoffen kunnen zorgen voor verkleuring van de tanden.

Wij zijn ons bewust van goede zorg die nodig is om het gebit continu in het reine te houden. Wij helpen jou hier graag bij. Boek vandaag nog je reservering.

Wij nemen je graag mee naar een stukje geschiedenis van het tanden bleken. Vanaf de 19e eeuw bleken mensen hun tanden. Door wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er geen risico’s zijn met het tandenbleken van je tanden mits dit op een professionele wijze wordt uitgevoerd door een specialist. Veel mensen gaan ervanuit dat  bleken de tanden “witter” maakt, maar dit zorgt voor veel verwarring. Bleken onttrekt kleurstof uit de tand die in de loop van de jaren is opgebouwd door o.a. roken, kleurstof houdende dranken, voedsel en zorgt voor de gele gloed en doffe kleur van de tanden. Wat er feitelijk gebeurd is dat door het bleken de tanden terug gekleurd worden naar de oorspronkelijke tandkleur welke je ooit had (met name toen je in 10 tot 12 jaar was).

Tanden bleken
3000 Bc.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Welkom! 😁 Klik hier voor persoonlijk advies.

Reserveer in enkele stappen je droombehandeling. Jij weet hoe je goed verzorgd voor de dag komt. Bedankt voor het vertrouwen dat je geeft aan White Smile Factory.

Laden...

Secure payments powered by Mollie -- Cards, iDeal, PayPal__2x
white-smile-factory-site-logo-01-gold

Retourbeleid producten

white-smile-factory-post-bezorg-bedrijven
white-smile-factory-site-logo-01

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@whitesmilefactory.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Met vriendelijke Smile ; )

white-smile-factory-retourbeleid-banner-x2
white-smile-factory-gift-pack
white-smile-factory-tandenbleek-klachtenregeling

Je hebt een klacht over ons?

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@whitesmilefactory.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Met vriendelijke groet. White Smile Factory B.V.

WSF-Cadeaucheque-100-staand

Geef jouw Beste de Hoofdprijs

WSF-Cadeaucheque-50-staand

Verras met een nieuwe stralende ervaring

WSF-Cadeaucheque-25-staand

Verwen vandaag met een uniek product

Help!

Wij staan voor je klaar.
Stel je vraag en wij volgen met een antwoord.


WHITE-SMILE-FACTORY-LOGO_MAIL_01

KvK nummer 78342295
BTW nummer NL 003321314B58 

En mocht je het toch niet meer exact weten. Hier zitten wij.

Algemene informatie